Voor de horeca?

Loempia.nl biedt nu scherp geprijsde en kwalitatief hoogstaande loempia’s aan voor de horeca. Onze loempia’s, bereidt volgens traditioneel familierecept, mogen niet ontbreken in het aanbod van uw horecaonderneming. Vietnamese loempia’s zijn inmiddels bekend over de hele wereld. En niet zonder reden! Bij Loempia.nl heeft u nu de kans dit smaakvolle gerecht aan te bieden aan uw klanten. En voor een bijzonder scherpe inkoopprijs!

Want wij denken graag mee met onze klanten. Doordat wij onze prijzen laag houden is de marge voor ondernemers in de horeca zeer lucratief te noemen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor horecabedrijven of bestel een proefpakket om kennis te maken met onze overheerlijke loempia’s. Ons klantenbestand toont aan dat onze loempia’s geschikt zijn voor vele soorten (internationale) ondernemingen in de horeca.

Loempia.nl hanteert levertijden van slechts 24 uur en beschikt tevens over een grote voorraad aan authentiek bereidde loempia’s. Deze worden doorgaans verpakt per 200 stuks (13kg), maar uiteraard is er de mogelijkheid de aantallen te kiezen die uw onderneming nodig heeft. Wanneer u een bestelling plaatst bij Loempia.nl komen wij deze persoonlijk bij u leveren.

Onze loempia’s worden gerold met zogeheten ‘Spring Home-vellen’. Deze worden vervolgens rijkelijk gevuld met kip (halal), uienblokjes, wortel, julienne, taugé en vermicelli. Een garantie voor een maximale smaakbeleving.

Bezoek en proef ons!

Loempia.nl beschikt over zes locaties waar wij u graag ontvangen. Hier kunnen wij u meer vertellen over ons assortiment en uiteraard kunt u onze loempia’s proeven en keuren.

Bent u overtuigd van ons authentieke product? Dan nemen wij graag uw bestelling in ontvangst en spreken direct een gewenste vorm van levering af.

Loempia.nl hanteert levertijden van slechts 24 uur en beschikt tevens over een grote voorraad aan authentiek bereidde loempia’s. Wilt u loempia’s bestellen voor uw onderneming? Neem dan contact met ons via de WhatsApp button of e-mail ons via info@loempia.nl

N

Echte ambachtelijke loempia's

Onze loempia’s worden sinds 1987 op ambachtelijke wijze met de hand bereid. Eerlijke ingrediënten en een heerlijke smaak, naar het originele recept van de familie Nguyen.

N

Speciaal voor horecaondernemingen

Bestel eenvoudig onze heerlijke loempia’s voor uw horecabedrijf. Meerdere tevreden (internationale) ondernemingen gingen u al voor!

N

Service staat hoog in het vaandel

Onze klant is koning. Daarom leveren wij binnen 24 uur en beschikken wij over drie locaties waar u altijd welkom bent. Daarnaast is er altijd een ruime voorraad aan loempia’s beschikbaar.

Loempia.nl

Bij Loempia.nl openen we de deuren naar een wereld van smaak, traditie en vernieuwing. Als een familiebedrijf dat teruggaat tot 1987, zijn we trots op ons ambachtelijk bereide assortiment van loempia’s en andere Vietnamese lekkernijen.

Nieuwsbrief

Copyright © 2024 Loempia.nl
× WhatsApp ons direct