Evenementen

Een loempia is een ideaal gerecht voor elke gelegenheid zoals evenementen en festivals. Een snelle en makkelijke hap is hier vaak populair en onze producten voldoen aan deze wensen. Maar met een belangrijk detail: onze loempia’s zitten wel boordevol eerlijke en pure ingrediënten. Met onze loempiakramen en andere cateringmogelijkheden zijn wij al meer dan 15 jaar een graag geziene gast op diverse evenementen verspreid door het hele land. Onze kwalitatieve loempia’s geven de bezoekers van uw evenement net wat meer diversiteit in hun eetkeuze.

U kunt zakelijk.loempia.nl benaderen voor verschillende soorten evenementen. Dankzij onze flexibele inzetbaarheid kunnen wij ons aanpassen aan de wensen van onze klanten. De afgelopen jaren heeft zakelijk.loempia.nl haar opwachting gemaakt op allerlei soorten evenementen. Van kleinschalige gelegenheden tot grotere feesten en festivals. Ook met gelegenheden die veel bezoekers trekken staan wij ons mannetje. Wij garanderen dat, ondanks het verkopen van grote hoeveelheden in een enorm hoog tempo, de kwaliteit van onze authentieke loempia’s nooit verloren gaat.

Een greep uit de evenementen van de afgelopen jaren waar Loempia.nl actief is geweest:

  • PowerWeekend
  • Dreamvillage
  • Carnaval Oosterhout
  • Hartje Ginneken Breda
  • Azië in Antwerpen
  • Waailand Feestival
  • Chinees Nieuwjaar in Den Haag
  • Wereldhavendagen Rotterdam

Bezoek en proef ons!

Loempia.nl beschikt over zes locaties waar wij u graag ontvangen. Hier kunnen wij u meer vertellen over ons assortiment en uiteraard kunt u onze loempia’s proeven en keuren.

Bent u overtuigd van ons authentieke product? Dan nemen wij graag uw bestelling in ontvangst en spreken direct een gewenste vorm van levering af.

Loempia.nl hanteert levertijden van slechts 24 uur en beschikt tevens over een grote voorraad aan authentiek bereidde loempia’s. Wilt u loempia’s bestellen voor uw onderneming? Neem dan contact met ons via de WhatsApp button of e-mail ons via info@loempia.nl

N

Echte ambachtelijke loempia's

Onze loempia’s worden sinds 1987 op ambachtelijke wijze met de hand bereid. Eerlijke ingrediënten en een heerlijke smaak, naar het originele recept van de familie Nguyen.

N

Speciaal voor horecaondernemingen

Bestel eenvoudig onze heerlijke loempia’s voor uw horecabedrijf. Meerdere tevreden (internationale) ondernemingen gingen u al voor!

N

Service staat hoog in het vaandel

Onze klant is koning. Daarom leveren wij binnen 24 uur en beschikken wij over drie locaties waar u altijd welkom bent. Daarnaast is er altijd een ruime voorraad aan loempia’s beschikbaar.

× WhatsApp ons direct