Ons Recept

Ons recept is al ruim 30 jaar de basis van onze smaakvolle loempia’s. Ons recept is gecreëerd door de familie Nguyen in 1987, vlak voordat Loi Nguyen zijn eerste loempiakraam opende in Breda. Sinds die tijd heeft het familiebedrijf een groei doorgemaakt, maar is het handelsmerk van onze loempia’s, het authentieke recept, altijd intact gebleven.

Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan deze traditie en garanderen wij zonder uitzondering de uitmuntende kwaliteit van onze loempia’s. Ook onze klanten zijn zeer te spreken over het loempia recept dat al jaren kenmerkend is voor onze verkoop.

Waar bestaan onze loempia’s uit? De details van het geliefde loempia recept houden wij uiteraard binnen de familie, maar onze loempia’s worden gerold met zogeheten ‘Spring Home-vellen’. Deze worden vervolgens rijkelijk gevuld met kip (halal), uienblokjes, wortel julienne, taugé en vermicelli. Een garantie voor een maximale smaakbeleving.

Productinformatie loempia’s van Loempia.nl:
Netto gewicht: 65 gram
Lengte: 16 cm
Allergenen: Gluten (Tarwe)

Nutrionele waarde per 100g niet bereidde loempia
Energetische waarde: 559 KJ / 133 Kcal
Eiwitten: 5.5 g
Koolhydraten: 21 g / waarvan suikers: 8.0 g
Vetten: 2.8 g / waarvan verzadigd: 1.4 g
Natrium: 0.52 g

Houdbaarheidsdatum
Na levering 6 maanden houdbaar op minimaal -18 Celsius.

Bereidingswijze
Ontdooi onze loempia’s niet en bak ze voor 7 tot 8 minuten op 175 graden. Wij raden aan altijd schone zonnebloemolie te gebruiken voor het meest smaakvolle resultaat.

Bezoek en proef ons!

Loempia.nl beschikt over drie locaties waar wij u graag ontvangen. Hier kunnen wij u meer vertellen over ons assortiment en uiteraard kunt u onze loempia’s proeven en keuren.

Bent u overtuigd van ons authentieke product? Dan nemen wij graag uw bestelling in ontvangst en spreken direct een gewenste vorm van levering af.

Loempia.nl hanteert levertijden van slechts 24 uur en beschikt tevens over een grote voorraad aan authentiek bereidde loempia’s. Wilt u loempia’s bestellen voor uw onderneming? Neem dan contact met ons via de WhatsApp button of e-mail ons via info@loempia.nl

N

Echte ambachtelijke loempia's

Onze loempia’s worden sinds 1987 op ambachtelijke wijze met de hand bereid. Eerlijke ingrediënten en een heerlijke smaak, naar het originele recept van de familie Nguyen.

N

Speciaal voor horecaondernemingen

Bestel eenvoudig onze heerlijke loempia’s voor uw horecabedrijf. Meerdere tevreden (internationale) ondernemingen gingen u al voor!

N

Service staat hoog in het vaandel

Onze klant is koning. Daarom leveren wij binnen 24 uur en beschikken wij over drie locaties waar u altijd welkom bent. Daarnaast is er altijd een ruime voorraad aan loempia’s beschikbaar.

Loempia.nl

Bij Loempia.nl openen we de deuren naar een wereld van smaak, traditie en vernieuwing. Als een familiebedrijf dat teruggaat tot 1987, zijn we trots op ons ambachtelijk bereide assortiment van loempia’s en andere Vietnamese lekkernijen.

Nieuwsbrief

Copyright © 2024 Loempia.nl
× WhatsApp ons direct