Vietnamese Loempia Groothandel

Via onze Vietnamese Loempia Groothandel bieden wij nu scherp geprijsde en kwalitatief hoogstaande loempia’s aan voor de horeca. Onze loempia’s, bereidt volgens traditioneel familierecept, mogen niet ontbreken in het aanbod van uw horecaonderneming. Vietnamese loempia’s zijn inmiddels bekend over de hele wereld. En niet zonder reden! Bij de Vietnamese Loempia Groothandel heeft u nu de kans dit smaakvolle gerecht aan te bieden aan uw klanten. En voor een bijzonder scherpe inkoopprijs!

Want wij denken graag mee met onze klanten. Doordat wij onze prijzen laag houden is de marge voor ondernemers in de horeca zeer lucratief te noemen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor horecabedrijven of bestel een proefpakket om kennis te maken met onze overheerlijke loempia’s. Ons klantenbestand toont aan dat onze loempia’s geschikt zijn voor vele soorten (internationale) ondernemingen in de horeca.

Exclusief voor de horeca staat ons personeel en onze productieruimte klaar om uw bestelling te verwerken. Loempia.nl hanteert levertijden van slechts 24 uur en beschikt tevens over een grote voorraad aan authentiek bereidde loempia’s. Deze worden doorgaans verpakt per 200 stuks (13kg), maar uiteraard is er de mogelijkheid de aantallen te kiezen die uw onderneming nodig heeft. Wanneer u een bestelling plaatst bij Loempia.nl komen wij deze persoonlijk bij u leveren.

Onze loempia’s worden gerold met zogeheten ‘Spring Home-vellen’. Deze worden vervolgens rijkelijk gevuld met kip (halal), uienblokjes, wortel, julienne, taugé en vermicelli. Een garantie voor een maximale smaakbeleving. Bestel nu een proefpakket en geniet van onze heerlijke loempia’s.

N

Echte ambachtelijke loempia's

Onze loempia’s worden sinds 1987 op ambachtelijke wijze met de hand bereid. Eerlijke ingrediënten en een heerlijke smaak, naar het originele recept van de familie Nguyen.

N

De Vietnamese Loempia Groothandel

Bestel eenvoudig onze heerlijke loempia’s voor uw horecabedrijf. Meerdere tevreden (internationale) ondernemingen gingen u al voor!

N

Service staat hoog in het vaandel

Onze klant is koning. Daarom leveren wij binnen 24 uur en beschikken wij over drie locaties waar u altijd welkom bent. Daarnaast is er altijd een ruime voorraad aan loempia’s beschikbaar.

Contact

3 + 3 =

Bezoek en proef ons!

Loempia.nl beschikt over drie locaties waar wij u graag ontvangen. Hier kunnen wij u meer vertellen over ons assortiment en uiteraard kunt u onze loempia’s proeven en keuren. Bent u overtuigd van ons authentieke product? Dan nemen wij graag uw bestelling in ontvangst en spreken direct een gewenste vorm van levering af. Loempia.nl hanteert levertijden van slechts 24 uur en beschikt tevens over een grote voorraad aan authentiek bereidde loempia’s. Whatsapp: 0031 6 14 31 74 06

× WhatsApp ons direct