Loempia inkopen Breda

Loempia inkopen Breda? Heeft u een bedrijf in de omgeving van Breda, bij ons kunt u loempia inkopen. Loempia.nl, een familiebedrijf uit de omgeving van Breda, dat werkt met pure en eerlijke ingrediënten en bekend staat om authentieke loempia’s met een overheerlijke smaak. Wij leveren onze loempia’s al tientallen jaren in Breda en de rest van het land. Al onze producten worden ambachtelijk bereid en met de hand gemaakt, bij ons kun u loempia inkopen. Loempia.nl is uitgegroeid tot een begrip in Breda. Onze loempia’s kenmerken zich door het originele recept van de familie Nguyen, geliefd in binnen- en buitenland.

Loempia.nl, eerder bekend als Loi Loempia’s, kent haar oorsprong toen Loi Nguyen in 1987 zijn eerste loempiakraam startte in Breda. Het bedrijf bouwde snel naamsbekendheid op in de Brabantse stad en vervolgens ook ver daarbuiten. De traditie van natuurlijke producten vol verse ingrediënten zetten wij nu als familiebedrijf met plezier voort. Nog altijd leggen wij de nadruk op de hoge kwaliteit, heerlijke smaak en de uitmuntende service waar Loempia.nl bekend om staat. Loempia inkopen in Breda was lange tijd slechts mogelijk bij een groothandel. Loempia.nl zorgt er nu voor dat iedereen in staat is om kwalitatieve loempia’s ook in grote getalen aan te schaffen.

Loempia.nl is inmiddels uitgegroeid tot meer dan alleen een loempiakraam in Breda. Wij hebben de beschikking over verschillende vestigingen en het verkopen van loempia’s is voor ons als familiebedrijf nog altijd de belangrijkste activiteit. Ook zijn wij nu actief op evenementen en festivals in Breda. Tijdens een dagje uit mag een overheerlijke loempia niet ontbreken. Lekker voor tussendoor. En daarnaast bedienen wij met Loempia.nl ook de zakelijke consument. Het is nu mogelijk om eenvoudig online een proefpakket met onze loempia’s te bestellen. Ook loempia’s inkopen is nu beschikbaar voor (internationale) horecaondernemingen.

N

Echte ambachtelijke loempia's

Onze loempia’s worden sinds 1987 op ambachtelijke wijze met de hand bereid. Eerlijke ingrediënten en een heerlijke smaak, naar het originele recept van de familie Nguyen.
N

Speciaal voor horecaondernemingen

Bestel eenvoudig onze heerlijke loempia’s voor uw horecabedrijf. Meerdere tevreden (internationale) ondernemingen gingen u al voor!
N

Service staat hoog in het vaandel

Onze klant is koning. Daarom leveren wij binnen 24 uur en beschikken wij over drie locaties waar u altijd welkom bent. Daarnaast is er altijd een ruime voorraad aan loempia’s beschikbaar.

Contact

4 + 3 =

Bezoek en proef ons!

Loempia.nl beschikt over drie locaties waar wij u graag ontvangen. Hier kunnen wij u meer vertellen over ons assortiment en uiteraard kunt u onze loempia’s proeven en keuren. Bent u overtuigd van ons authentieke product? Dan nemen wij graag uw bestelling in ontvangst en spreken direct een gewenste vorm van levering af. Loempia.nl hanteert levertijden van slechts 24 uur en beschikt tevens over een grote voorraad aan authentiek bereidde loempia’s.

Whatsapp: 0031 6 14 31 74 06
Email: info@zakelijk.loempia.nl

× WhatsApp ons direct